DE
 
 
 
BG
 
 
 

Хотел .com в курорт Албена

Хотел  “.COM " е единственият хотел в Албена изцяло предназначен за младежка публика.,който представлява 5 етажна сграда с 327 модерно обзаведени стаи.Хотелът разполага с голям открит басейн, модерен ресторант, лоби бар,снек бар, климатизирана фитнес-зала,паркинг, открита площадка за аеробна гимнастика и огромно разнообразие от спортни съоръжения в непосредствена близост.

В хотелът има безжичен ( Wi-Fi ) интернет в общите зони – рецепция, лоби бар, ресторант. Възможно е ползването на услугата и в голяма част от стаите. Wi-Fi Интернет е достъпeн на плажа и на всички публични зони в Албена. Ползването на Wi-Fi Интернет е безплатно за гостите на хотела. Скоростта на услугата е до 1 Мбит/сек. Срещу заплащане се предлага и по-бърз достъп за Интернет на скорост до 8 Мбит/сек. 

.com хотел Албена

Настаняването е след 14.00 ч, освобождаването на стаите - до 12.00 ч.

Безплатни 1 чадър и 2 шезлонга на стая. Водноспасителната служба на плажа работи от 08.15 - 18.00 часа. Моля, спазвайте указанията на водноспасителната служба и флаговата сигнализация. Безплатна детска площадка.

 Басейн- Работното време на басейните е от 08.15 до 18.00 часа. Извън тези часове басейнът е неохраняем и няма спасители, поради което Ви молим да не го използвате. Чадърите и шезлонгите на басейна се предлагат безплатно (1 чадър и 2 шезлонга на стая).

 Забранява се предварителното резервиране на шезлонги с хавлии или други лични вещи на басейна и на плажа, както и изнасянето на хотелски инвентар от стаите 

 

 
 
Пристигане
Заминаване
Стаи
Възрастни
Деца
 
Почивка в хотел .com

Морска ваканция

Резервирате директно на тел: 070012110